torstai 2. helmikuuta 2012

Haastetta itselleni

Olen jo itsekseni miettinyt tämäntapaista "haastetta" itselleni, koska nyt on ollut todella kauan hukassa kynsien koristelun inspis. Nyt yritän sekä sitä herätellä sekä saada tehtyä muitakin kynsiä kuin jotain pinkit tai punaisen eri sävyjä, niitä omistan liikaa ja niillä tulee tehtyä aivan liikaa.

Eli omana henkilökohtaisena haasteenani aion käydä jokaikisen kynsilakkani läpi. En edes tiedä paljonko kynsilakkoja omistan, onneksi sentäs alle sata, mutta tämän aion tehdä.

Toki te muutkin jotka olette kyllästyneet kynsien koristeluun saatte tietenkin ottaa haasteen vastaan itsellenne!!

Ensimmäisessä postauksessa tulee olemaan Sally Hansenia ja hopeata, mutta sitä en saa vielä tähän tungettua, koska olen isällä ja eipä täällä ole johtoa mukana millä saisin laitettua kuvat koneelta nettiin.




Haastan nyt kuitenkin kaikki te, jotka olette kyllästyneet kynsien laittoon! Tavoitteena on saada jokaikinen kynsilakka kokeiltua. Tottakai siihen saa sitten koristella päälle yms, mutta pääasia että jokaista kynsilakkaa tulee kokeiltua koko tai osalle kynnestä, kuitenkin niin, että kyseinen kynsilakka on lakkauksessa se päälakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti