tiistai 18. kesäkuuta 2013

Metallista loistoa... tai jotain sinne suuntaan edes....

Yritin tätä jo aikaisemmin, mutta koska ipadini ja blogger ei suostu yhteistyöhön, niin suutuksissani poistin koko tekstin :D Noh nyt iskän koneella ja paremmalla onnella! (Saa nähdä, jos pääsen opiskeleen, että miten pääsen blogejani päivittelemään, koska käytössä on vain ipad..)


Tältä kynteni näyttivät yhden päivän, kunnes päätin että halusin jotain muutakin tehdä niille. Löysin vanhat koristeluteippini ja eikun niitä lätkimään ja uutta kynsilakkaa päälle!


Nuo alemma siniset kynnet tein niin, että jo valmiin sinisen päälle laitoin tuota punaista, sitten tarrat ja pari kerrosta sinistä vielä päälle. Ei ryppyyntynyt, koska kynnet olivat yli vuorokauden kerenneet olemaan kuivat.


Käytössä olleita lakkoja en muista, kuin että merkkeinä toimivat Classics Metallic, Sally Hansen ja Orly. Jos joku haluaa tietää tarkempaa värin nimeä tai numeroa niin pistäpä kommenttia niin kerron :)


//EDIT ps tiedän, että muokkaukset on rumat, mutta niin on myös mun kynsinauhat, ja nää kuvat miellyttää mun silmää enemmät kuin mun omat kynsinauhat. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti