tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paint paint paint

Oonpas ollut nyt tosi reipas! Nämä on toiset kynnet peräkkäin jotka postaan ns reaaliajassa, eli lakkaukset ovat vieläkin omilla kynsillä. Yleensä postailen kynsiä kun lakkaukset ovat jo vaihtuneet/poissa tai rapistuneet. Oon jo pitkään halunnut toteuttaa maali-ideani uudelleen ja nyt sain sen sitten vihdoin tehtyä! 




Eli ideana siis laittaa kerran valkoista lakkaa pohjaksi. Ei haittaa vaikkei peitäkään. Voi tietenkin laittaa kaksi kerrosta jos haluaa tasaisen valkoisen, mutta itse laitan mielummin vain kerran, koska valkoinen ei paljoa alta näy ja lakkauksesta tulee muuten paksu ja hyvin hitaasti kuivuva.
Kun valkoinen lakka on kuivunut otetaan erivärisiä lakkoja, itselläni käytössä hyvin värikäs valikoima. Otetaan siveltimeen hyvin hyvin niukasti lakkaa ja sipaistaan sitä kynteen kerran tai kaki, niin ettei se peitä vaan jättää tilaa muillekin lakoille.


Tässä vielä itselläni lakkauksessa käytössä olleet lakat:
Orly Bonder
Mavala White
Sally Hansen Green With Envy
Lumenen Blueness
Flormar WL05
Flormar 443
Lumene At the Crack of Dawn
Flormar WL01
La Femme Beauty
Sally Hansen päällyslakka




Lakat käyttöön! haastettani sain myös tällä lakkauksella aika paljon eteenpäin :) postailen tässä varmaankin lähiaikoina miten tuo haaste etenee, mitä lakkoja omistan ja mitkä niistä on päässyt jo käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti