maanantai 24. marraskuuta 2014

Inspiraatiota joulukynsiin

Meiltä toivottiin postausta joulukynsistä, joten täältä pesee! Osa kuvista on omia, osa lainattuja. Lainatuissa linkit alla :)

Joulun värihän on aivan ehdottomasti punainen, mutta muitakin värejä joulukynsiin tottakai voi liittää! Omiin kynsiini on eksynyt joulun alla mm. kultaa, hopeaa ja vihreää. Nämä edelliset kynnet olivatkin kaikessa yksinkertaisuudessaan jouluiset, jollaiset voisin kuvitella toteuttavani myös sitten lähempänä joulua.

Myös nämä toissavuotiset joulukynnet miellyttävät silmää edelleen!

Muita, itselle vieraampia värejä joulun alla ovat harmaa, valkoinen ja sininen. Toki väristä kuin väristä saa jouluisen erilaisilla koristeluilla! Kuvat weheartit:stä hakusanalla ''christmas nails''

Joulukynsiin sopivia koristelutapojakin on toki yhtä useita kuin koristelijoita. Takuuvarmoja valintoja ovat varmasti glitter, lumihiutaleet tai leimaukset. Ja jos taitoa löytyy, kynsille voi tietysti taikoa mitä tahansa :)

Toivottavasti postaus antoi inspiraatiota kynsiin! Itse ainakin taidan tästä lähteä taikomaan itselleni joulukynsiä, vaikka pitäisi laskea integraaleja ;)
Millaisia joulukynsiä teillä lukijoilla on/on ollut joulun alla? :)

2 kommenttia:

  1. Nyt pakko tulla itsekin kommentoimaan, mutta noi vikat kynnet! Kiitos inspiraatiosta, haluan kokeilla totetuttaa jotain ton tyyppistä!

    VastaaPoista
  2. Toi rankis, jossa on tonttulakki! Ihana, pitänee opetella piirtämään tonttulakkeja :D

    VastaaPoista