maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tapparaa kannustamassa

Oltiin tuossa viime viikon tiistaina äiten, tämän miesystävän ja pikkuveljeni kanssa Hakametsän jäähallilla katsomassa Ilve-Tappara -peliä. Itse vannoutuneena Tappara-fanina piti tietenkin olla kynnet myös teeman mukaan! Yleensä mulla jää kyllä laittamatta kynnet jos on joku tietty teema, mutta ei tällä kertaa. Itseasiassa tein yhden päivän aikana kahdet kynnet, kun en näihin ensimmäisiin ollut ihan supertyytyväinen. Tapparan värithän on siis sininen, oranssi ja valkoinen ja näihin ekoihin esiteltäviin kynsiin olin myös laittanut mustaa, joten ei nämä sitten ihan täyisn tapparamaiset kynnet ole.



Tällaiset niistä nyt sitten tuli. Tapparan logoa, mikä tuossa yläpuolellakin on, niin meinasin aluksi lähteä nimettömään tekemään, mutta päätin säästää hermoja ja jättää sen tekemättä. Ihana oli kuitenkin saada pitkästä aikaa omille kynsille Tapparan värejä. Pitkään olen yrittänyt, mutta kaikki omistamani siniset ovat olleet joko väärän sävyisiä tai huonoja. Tässä kuitenkin kuukausi takaperin löysin H&M:n alennuksesta eurolla täydellisen sinisen kynsilakan! Ja todellakin hintansa veroinen!! Peittää hyvin kahdella kerroksella (saattaa välillä tarvita kolme), levittyy hyvin, mutta saattaa kyllä jättää kaljuja länttejä jos liian aikaisin alkaa sutimaan seuraavaa kerrosta.



Näissä on nyt mulla ekaa kertaa myös testauksessa Seche Viten päällyslakka. Ainakin sen mitä nämä nyt kynsillä olivat niin kesti tosi hyvin. Pintakuivuminen minulla ainakin Sechellä kesti kauemmin, kuin esimerkiksi O.P.I:lla, mutta sitten taas oli tuplasti paljon nopeammin kunnolla kuivat, kuin muilla testaamillani pikakuivattajilla, eli tosiaankin rahansa arvoinen hankinta!


Tällä kertaa jätän tähän loppuun laittamatta listausta käytetyistä lakoista, sillä muutin viime viikonloppuna ja kynsilakat on tällä hetkellä niin sekaisin, etten vain yksinkertaisesti jaksa niitä kaivaaja katsoa nimiä. Jos joku kuitenkin ehottomasti haluaa tietää jonkun lakan nimen, niin kommentoikaa tuonne alas, niin kaivan sen kyllä sitten esille!

Ihania aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti