maanantai 22. kesäkuuta 2015

Pöllöm pöllömpi, Tonttu

Nämä lakkaukset ovat kyllä omissa sormissa, mutta oli vain pakko kirjoittaa tämä otsikko. Jos jollekin on joskus jäänyt epäselväksi, niin Tonttu rakastaa pöllöjä. Paljon, tai no varmaankin enemmän kuin paljon. Noh, joka tapauksessa se on hulluna niihin. Tilailin jouluna noita Bundle Monsterin laattojaitselleni ja yhdessä paketissa olivat nämä pöllöleimat. Omasta laatastani en kuitenkaan halunnut luopua, joten tilasin Tontulle erikseen myös tämmöisen. Nämä kynnet on lakattu aikaa sitten, mutta koska oma puhelimeni on rikki (saan sen tällä viikolla takaisin!) ja siellä kaikki kuvat, niin tyydytään näihin esittelemättömiin pöllökynsiin nyt tällä kertaa.


Löysin vähän ennen näiden leimojen kokeilua netistä tutoriaalin, miten voi toisella tapaa kuin normaalisti leimata kynnet. Koska oma leimasimeni on huono, ajattelin että ei tästä ainakaan huonompaan mennä, eikä todellakaan menty. Tarkoituskena on siis nostaa kuva leimasimeen, antaa sen kuivua, laittaa päällyslakkaa kuvan päälle, antaa taas kuivua ja sen jälkeen irroittaa se pinseteillä leimasimesta ja laittaa kynnelle. Hyvin yksinkertasista ja helppoa, joskin aikaavievää.

Sain kuitenkin tällä tavalla paljon siistimmät ja näkyvämmät leimat ja en kyllä sen jälkeen enää ole normaalilla tavalla leimannut.


Itse kyllä tykästyin näihin ihan täysillä! Vaikakkin vähän sottaiset muutamasta kynnestä tuli ja sitä päällyslakan kuivumista leimasimella sai kyllä odottaa, niin lopputulos on kuitenkin tuhat kertaa siistimpi, kuin mitä normaalisti saan leimaamisella aikaan.

Ja koska en muista tasan tarkkaan mitä lakkoja tuli käytettyä, niin listaan tähän vain merkit mitä oletan, että olen käyttänyt

O.P.I ;n aluslakka
China Glaze leimoissa ainakin
Lumene mahdollisesti värilakoissa
Päällä on Seche Viteä, kuten myös leimoissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti