tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ekat omat geelit

Eli tässä kuvaa kun laitoin itse itselleni ensimmäistä kertaa geelit.

Eli feilasivat vähän, tai ainakaan itse en noista kamalasti tykännyt kun tipit meni liian pitkälle plus tuli paketin mukana tosi huonot tipit. Ajan kanssa näihin tottui vaikka ei kauaa pysynytkään loppujen lopuksi sormissa ja seuraavanlaista koristelua kynsiin sitten tulikin

Noista koristeluista kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkäsin tosi paljon! Eli tosiaan tuo sininen viiva on tehty China Glazen Blue Iguana ja kukat tehty Color Clubin Poptasticilla. Kummatkin lakat ekaa kertaa "kunnon" käytössä itselläni jos mukaan ei lasketa pelkkää kokeilua kynsille ja tykkäsin! Hitusen jouduin tuohon CG:hen pettymään, sillä ei ollut niin peittävää mitä kyseiseltä merkiltä olin odottanut, mutta toisaalta tuo lakka on kuitenkin semmoinen ettei siitä saa paljoa peittävyyttä irti. CC:n lakat mitkä tilasin samalla kertaa oli aivan mahtavia ja tällä hetkellä ihan lempilakkoja!

Ja tosiaan, lakkauksessa alla oli Orlyn aluslakkaa, viivat tuolla CG:n Blue Iguanalla, kukat CC Poptasticilla ja päällä Sally Hansen InstaDritä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti