lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pink water

Eli vesimarmorointia mitä koikeilin miljoonannen kerran ja jopa onnistuin! Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, vaikkakin en aio vähään aikaan uudelleen kokeilla, oli sen verran sotkuista ja meni paljon kynsilakkaakin hukkaan.

Kuva on vähän huono, mutta parempaakaan ei ole. Ja tähän väliin myöskin pientä tiedoitusta; enää ei ole tippejä saatika edes geelejä. Koska meiltä puuttuu primeri niin omissa kynsissä nuo geelit ei yksinkertaisesti pysy. Mulla on muutenkin tosi oudot kynnet joista geelit lähtii aina tosi ihmeellisesti laittoi ne geelit kuka tahansa. Nyt kuitenkin aion odottaa ja tilata primerin sekä tippejä joten saan laitettua sittenne itselleni uudelleen. Sillä välin aionkin vähän yrittää näitä tällä hetkellä nysiä kynsiä saada kasvatetuksi.


Valitettavasti en muista mitä lakkoja tässä käytin, on kuitenkin astetta vanhempi lakkaus minkä halusin saada kuitenkin tänne esille.

2 kommenttia:

  1. Tee marmorointi mahdollisimman pienessä astiassa niin ei mene niin paljoa hukkaan. Itse aloitin turkkilaisen jugurtin purkilla ja nopeasti siirryin pilttipurkkiin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, hyvä tietää :) Oon tehnyt tota itseasiassa pienessä lasissa jonka on saanut ihan kynsilakanpoistoaineella putsattua, mutta voisi kyllä ostaa pilttipurkin ihan tota varten, niin ei mene ylimääräistä kynsilakkaa hukkaan :)

      Poista