perjantai 11. toukokuuta 2012

Just Simply Red.

Ääh, mun pitäis kyllä saada nyt jotenkin innostusta tähän kynsihommaan, mutta vaikeaa se on kun on nysät kynnet tällä hetkellä enkä haluaisi tippejä laittaa, koska sitten kynnet menee taaas tosi huonoon kuntoon. Tässä kuitenkin kuvaa tänhetkisistä kynsistä:

Punaistapunaistapunaista! Tykkään punaisesta! Harvemmin vaan tulee käytettyä punaista, kun se on ihan kamala poistettava kynsistä. Nää kuitenkin pysyy luultavasti vähän aikaa, kun on suhteellisen nätit eikä oo sitä lakkausinspistä. Jos joku haluaa ehdottella kynsiä millaisia tekisi niin ajatukset otetaan avosylin vastaan! Mikä tahansa apu kelpaa!

Koska muut kuvat on julkaisukelvottomia, tuo yksi joutuu nyt valitettavasti riittämään :(

Lakkoina kuitenkin käytetty: aluslakkana tällä kertaa Sally Hansen Diamond Strength, ostin tuon tällä viikolla koska kynteni näyttää niin kamalilta ja on ainakin jo jollain tapaa toiminut. Punainen on Make It:n Just Red ja vain kaksi kerrosta koska olin laiska vaikkakin näkyy läpi. Päällä on vielä Sally Hansen Insta Dritä minkä kanssa ostin toissapäivänä, kun edellinen oli mennyt huonoksi ja paksuuntunut että se pilasi lakkauksen. Ja noi kynsitarrat on Seppälästä ostettuja Wild&Mildin  tarroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti