maanantai 28. toukokuuta 2012

Union Jack

Tein tässä vähän aikaa sitten serkulleni geelit ja hän halusi ehdottomasti jotain koristelua sisään niin että se pysyy. Ikinä en aikaisemmin ole kokeillut kynsilakkoja geelin alle, mutta lopputulos oli upea vaikka itse sanonkin. Kuvaus ei niinkään onnistunut mutta luonnossa nuo kynnet on ihanat, ehkäpä parhaat mitä olen itse ikinä tehnyt.

Älkää välittäkö noista karvoista jotka ovat joutuneet kuvaan, meillä on kotona kissa joka on päättänyt hävittää samaan aikaan pentuturkkinsa sekä talviturkkinsa ja koira joka heittelee talviturkkiaan ympäri kämppää.

 Ensiksi kuvaa jokaisesta sormesta vähän kauempaa

Ja sitten lähempää. Pahoittelen noita muutamia suttuja joita ei huomattu kuin vasta kuvauksen jälkeen eikä sitten enää jaksettu uusia kuvia otella. Mutta siis alla on kerros Sinan Base Geeliä sitten taisi olla kerros ihan perusgeeliä väritöntä ja siis Sinalta. Sen jälkeen laitoin kaksi kerrosta Models Ownin True Blue. Kuivuttuaan laitoin päälle Delia nail artin nro 36:lla nuo punaiset viivat ja annoin taas kuivua. Tällä välillä kiinnittelin muihin sormiin patisi peukaloihin ja nimettömiin kolme strassia. Sen jälkeen tein vielä noihin lippuihin valkoiset viivat Delia nail artin lakalla jonka numeroa en tiedä. Tämän jälkeen annoin kuinvua kunnolla ja laitoin kerroksen perusväritöntä Sinan geeliä ja sen perään Top Geeliä. Ite tykkäsin tosi paljon noista kynsistä ja serkku myös! Ehkä ensimmäiset oikeasti minulta onnistuneet kynnet :)

3 kommenttia:

  1. Teille on tunnustus blogissani http://pinkkiajamakeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vautsi! Kävin kuukausi sitten Lontoossa, joten Union Jack viehättää mua juuri nyt tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että joku muukin tykkää, nimittäin nämä on mun ekat lippukynnet mitkä tein kynnelle :) Ja itekin olin vään aikaa sitten Lontoossa ja siitä asti olin halunnut toteuttaa kunnon Union Jack kynnet ja viimein sain sen toteutettua :)

      Poista