tiistai 7. elokuuta 2012

Merenalaista


Lakka on China Glaze Take the Waves. Olin tosi pettynyt tuohon lakkaan, eka kunnon neon-lakka mulla ja oli tosi tosi tosi huonosti peittävä. Kolmella kerroksella peittää noin paljon mitä tossa kuvassa näkyy, eli ei kauhean hyvin. Ja itse kun harvemmin laitan enempää kuin sen kolme kerrosta jos yleensä edes sitäkään.

Tää oli kyllä kuitenkin tosi ihanan värinen lakka ja tuossa alemmassa kuvassa ehkä vähän paremmin näkyy toi sinisyys ainakin tietyssä kulmassa. Suoraan kynteen katottuna toi näyttää tosi vaaleelta ja läpinäkyvältä, mutta ei näin päin katottuna.



Siinä vielä muutaman strassin kera. Lopulta tykästyin kyllä tähän lakkaukseen noiden strassien takia, tuli vaan tosi merellinen tunnelma.

Lakkoina käytetty:
Orlyn aluslakka
China Glaze - Take the Waves
Sally Hansen pikakuivattaja

+kirkkaat strassit

2 kommenttia:

  1. Pistä alle kerros tai pari valkosta lakkaa?:) ite harrastan sitä varsinkin neonlakkojen ja muidenkin huonosti peittävien kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ens kerralla laittaa valkoista lakkaa alle :) Yleensä laitankin, mutta tällä hetkellä tuo valkoinen OPIni on melkein loppu, enkä tiennyt vielä tän lakan peittävyydestä ennenkuin sitä kynsilleni sutaisin ja ei siinä sitten muu auttanut kuin odotella että kuivuu :)

      Poista