lauantai 25. elokuuta 2012

Venetsialaisia, venetsialaisia..

Vaikka niitä ei täällä Tampereella kauheasti juhlitakaan ja tämä oli eka vuosi kun oli jotain tapahtumaa, niin piti silti saada jotenkin edes teemaan liittyvät kynnet.

Jos et tiedä mitä on venetsialaiset niin Wikipedia auttaa sinua. Olisin halunnut vielä paremmin teemaan sopivat kynnet, mutta koska en ollut luovalla tuulella (ja halusin kokeilla uusia leimauslaattojani) niin päädyin hyvin kesäisiin kynsiin ja kuvastakoon nämä omalla tavallaan mökkeilykauden päättäjäisiä. :)

En saanut värejä millään korjattua vastaamaan oikeata. Eli ei ole todellakaan tuollaiset värit vaan paljon tummempi on tuo laattakuvio ja alla oleva väri taas paljon vaaleampi. En saanut edes luotettavalla gimpilläni värejä korjattua :(

Mutta tosiaan nämä taitavat olla melkeinpä ainoat kunnon kesäisen väriset kynnet tältä kesältä, vaikka kesäisistä väreistä tykkäänkin. Nämä siis sopivat omalla tavallaan tähän tilanteeseen mainiosti!


Yritän vielä huomenna auringonvalossa ottaa kunnollisia kuvia, mutta halusin päästä kerrankin reaaliajassa postaamaan kynnet ja vieläpä aivan täysin oikeana päivänä.

Ja kynsilakkoina:
Orlyn aluslakka
Sally Hansen Green With Envy
IsaDora nro 704 (nimi kulunut jo pois)
Sally Hansen Ista-Dri

+Konad m83

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti