lauantai 11. huhtikuuta 2015

Tummaa jännitystä

Ovela otsikko todellakin. Olen itse tosi huono otsikoiden kanssa, joten koettakaa kestää. Tällä otsikolla on jopa kuitenkin jokin tarkoitus, uskokaa tai älkää. Olen itse tämän päivän ollut aivan järjettömän jännittynyt ja koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain, ja koska siivoaminen ei kiinnostanut, päätin alkaa tekemään kynsiä. Aluksi lähdin tekemään mintunvihreitä kynsiä, mutta totesin taas kerran, että tuo Essien mintunvihreä lakka kaljuunnuttaa, niin päädyin vain tekemään siniset kynnet. Itse en iso sinisen ystävä ole, mutta tällä kertaa tämä sininen sytytti, ja pitihän sitä saada vähän jotain Tapparan väriä kynsille! Kuitenkin pelkät siniset kynnet olisivat jääneet vähän tylsiksi, pitihän sitä sitten vetäistä mustaa kynsiin. En taaskaan halunnut vetäistä tylsästi vain perusmustia kärkiä, joten vähän erilaista kärkeä. Haluan kuitenkin huomioida, että tarkoituksena ei todellakaan ollut tehdä liukuvärjäystä, vaan yksinkertaisesti tehdä epäselvä "ranskalainen" kärki.


Pahoittelen näitä hieman huonoja kuvia, jostain syystä puhelin ei halunnut yhteistyöhön. Noh, näillä kuitenkin mennään. Tästä kuvasta näkee hyvin tuon mustan reunan, eli tosiaan halusin vähän jotain muuta, kuin perus ranskalaista kärkeä, kuitenkaan ilman liukuvärjäystä. Omaan silmään nämä ovat kivan yksinkertaiset ja aika paljon oman näköiset, vaikka kynsillä tlee tosi harvoin käytettyä sinistä ja mustaa. Itse kuitenkin suosin omilla kynsillä nykyään tosi paljon punaista tai neutraalin värisiä lakkoja. Kaikki ei kyllä valitettavasti ole tänne blogiin asti päässeet, kun olen hienosti unohtanut kuvata ne ajoissa.


Tässä sitten kuvaa ilman salamaa ja tuo musta kuvio näkyykin hieman huonommin. Toistaiseksi voin sanoa, että olen ollut tosi tyytyväinen Seche Viten päällyslakkaan, pitää omilla kynsillä hyvin, kuivuu nopeasti kunnon kuivaksi, eikä tarvitse niin pitkään, kuin aikaisemmin varoa kynsiä.


Tämä postaus jää nyt vähän tyngäksi, koska tuo jääkiekkopeli mitä olen tänään koko päivänjännittynyt alkaa aivan muutaman minuutin kuluttua. Listaan kuitenkin vielä tähän loppuun listauksen käytetyistä kynsilakoista:
O.P.I aluslakka
H&M Serenity Now (sininen)
Seppälä Nail Polis Blackest Black (musta)
Seche Vite

Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti