torstai 14. elokuuta 2014

Kynsiä ja kyykkyhyppyjä

Heipsan näin pitkästä aikaa! Kuten mahdollisesti joku on saattanutkin jo huomata, niin blogi on taas hiljentynyt. Syynä on luultavasti kummankin laiskuun ja lopahtanut into kynsien tekemiseen. Tai no, ainakin itse olen taas alkanut tekemään kynsiä uudelleen ja postauksiakin toivottavasti saan aikaan. On se vaan aina niin iso projekti siirtää kuvia kamerasta koneelle. Tai sitten vain luulen sen olevan iso projekti.

Oli syy mikä hyvänsä, niin tästä lähin me (tai ainakin minä!) yritämme aktivoitua. Jospa vaikka blogin uunituore nimi ja banneri antaisivat lisäpotkua lakkailuun ja postailuun.
Blogin nimi siis todellakin muuttui. Itseäni pitkään kyllästyttänyt ranskalainen nimi sai väistyä muutamastakin syystä. Ensinnäkin, meidän blogin nimen perusteella suomalaisten kynsiblogien seuraajien oli vaikeampi päätyä meidän blogiin. Toistaiseksi itse ainakin halusin vaihteeksi jotakin suomalaista ja helposti muistettavaa. Pohdiskelimme hetken nimiä kunnes Tonttu puoliksi leikillä ehdotti "Kynsiä ja kyykkyhyppyjä". Hetken sitä suussa ja mielessä pyöritellessäni tykästyihin siihen. Se on hauskan hassu nimi, joka toivottavasti jää mieleen. Sanat rimmaavat tietyllä tasolla keskenään ja soljuu suussa kivasti lausuessa. Joten siis ilman muita selittelyjä tässä vielä uudelleen, meidän blogin, uusi nimi:


Nyt olisikin kiva saada teiltä lukijoilta palautetta! Mitä toivotte lukevanne ja näkevänne täältä blogista ja mitä mieltä olette uudesta bannerista sekä blogin nimestä? Muutenkin palautetta saa antaa, niin risuja kuin ruusujakin. 

Parannusta blogiin siis on luvassa, ainakin postausten muodossa. Jos jossain vaiheessa vielä tässä jaksan, niin saatan lähteä vielä banneria ja ulkoasua muutenkin sörkkimään, mutta mitään en lupaa. Pitkä pinnani ei ole vielä palannut tuon bannerin väsäämisen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti