lauantai 30. elokuuta 2014

Princess Polka Dots




Tykkään näistä kynsistä hurjasti! Mulla ei ollut mitään hajua, mitä lakkaisin kynsilleni. Onneksi mulla on kuitenkin puhelimessa paljon inspiraatiokuvia instagramista ja muualta netistä ja sieltä se idea sitten lähtikin. Instagram-inspiraatiokuvassa oli siis joka kynsi eri värillä ja valkoisia pilkkuja. Niissä kuitenkin malli oli erilainen ja joka kynnellä taisi olla rusetti tai vastaava, eli suoraan en kuitenkaan kopioinut. Halusin kynteen vähän jotain muutakin kuin väriä ja jokainen kynsi samalla tavalla. Siksi siis peukalossa ja nimettömässä on puolikuumanikyyri, mitä en olekaan aikaisemmin toteuttanut. Nekin kuitenkin tarvitsivat vähän sitä kuuluisaa bling blingiä, joten laitoin niihin vielä strasseja. Kynnet ovat siis sopivan prinsessamaiset omaan makuuni!


Alla näissä kynsissä on O.P.I:n Natural Nail Base Coat, peukalossa on Flormarin (KoneHelsinki) Wet Look -sarjan WL05, etusormessa Color Clubin Twiggie, keskisormessa komeilee Flormarin Wet Look -sarjan WL01, nimettmässä on franken lakkani Ria's nimeltään Barbie Doll ja pikkurillissä on La Femme Beautyn lakka, joka on valitettavasti nimetön. Päällä on O.P.I:n Rapid Dry Top Coat. Ja tietenkin kynsillä on vielä eBaysta tilatut strassit. Niin ja valkoiset pisteet on tehty Wet 'n' Wild French White Cremellä.


Ai, että nää kynnet on vaan niin mun näköiset! Yleensä jaksan pitää kynsiä sen päivän-pari, kunnes kyllästyn niihin. Näitä jaksaisin kuitenkin katsella pidempäänkin. Harmi vaan, että omissa kynsissäni lakkaukset pysyy nätteinä ihan maksimissaan sen kaksi päivää, kunnes ne on vaan pakko poistaa. Ehkä siis joskus vielä toteutan tämäntyyppiset kynnet.


Eipä oo ikinä kestänyt melkein kahta tuntia kirjoittaa yhtä postausta. Katselin siis samalla The X Factor UK:n tämän uusimman kauden ensimmäistä jaksoa ja ai että siellä oli muutama upea laulaja joukossa. Mitenkään ihmeellisiä laulajia siellä ei vielä ollut, mutta toivottavasti niitä löytyy! Itse olen jokaiselta kaudelta mitä olen katsonut (2010-) jonkun kenen ääneen olen rakastunut.
Se kuitenkin siitä. Tästä tuli  nyt selkeästi vähän enemmän kuvapainoitteisempi postaus. Tietenkin voisin höpöttämällä höpöttää näistä kynsistä vielä lisää, mutta toistelisin vain itseäni.

Ja vielä uudelleen listattuna noi lakat, mitä käytin, jos jotakuta kiinnostaa käyttää samoja lakkoja ja haluaa ne helpommin näkyviin.
O.P.I Natural Nail Base Coat
Flormar (KoneHelsinki) WL05
Flormar (Kone Helsinki) WL01
Color Club Twiggie
Ria's Barbie Doll (Franken-lakka)
Wet 'n' Wild French White Creme
La Femme Beauty nimetön lakka
O.P.I Rapid Dry Top Coat

2 kommenttia:

  1. Nää on ihanan värikkäät kynnet! Voin kuvitella sen työn minkä oot tehnyt noiden pilkkujen eteen. Mulla oli kerran vain pilkkuranskis ja jo siihenkin sai dotting toolia heilutella kauan ja sulla on pilkkuja koko kynnellä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! :) Juu, ei toi pilkkujen tekeminen ainakaan mitään omaa lempparihommaa ole. Ikinä niistä ei omaan silmään tuu semmosia just mitä on halunnut, mutta oon silti tyytyväinen. Varsinkin, kun mulla on oma kynsi kapea ja lyhyt kynsipeti niin siinä saa kyllä kattoo, ettei laita liian paljoa tai liian vähää pilkkuja :D

    VastaaPoista