torstai 26. helmikuuta 2015

Pientä säihkettä ja värivaihdetta

Tänään pitkästä aikaa taas sain onnistuneet kynnet tehtyä itselleni! Päätin suoraan hermojani säästämättä tyytyä vaan ihan perusvärisiin kynsiin ilman koristeluja ja kerrankin jätin sen siihen. Ei tarvinnut stressata kynsien kuivumista miljoonien eri koristelukerrosten kanssa ja silti sai nätin ja itselle kuitenkin sopivan näyttävän lopputuloksen. Oon ihan supertyytyväinen näihin! Ihan mun näköset ja väriset, ilman hermojen kiristelyä laitettu, mutta kuitenkin omaan silmään tarpeeksi näyttävät. Varmasti monen muun silmään nää on ihan superlaimeet eikä näyttävät, mutta ite kun oon viimeaikana käyttänyt tosi paljon neutraaleja lakkoja, joten pitkästä aikaa kun vähän väriä sai, niin näyttäähän nää omaan silmään räikeämmiltä. Ei tosin niin räikeiltä, mitä näistä olisi voinut saada aikaan.


 Tämmöiset tuli siis tehtyä, kolmea eri lakkaa kynsiin ja pinkin lakan päällä hieman ylimääräistä kimalletta! Omaan silmään tykkään tosi paljon, aika suhteellisen turvalliset värivalinnat, mutta oma silmä tykkää ja näitä jaksaa parikin päivää kynsillä katsella.



Kauheen hyvin toi Gina Tricotin glitterlakka ei näissä kuvissa näy, mutta tarpeeksi kuitenkin. Luonnossa toi Glitteri kuitenkin säihkyy muutamassa eri värissä ja nätimmin kuin kuvissa. Kuvat kuitenkin otettu puhelimella, joten ei ihme, ettei lakkauksia saa ihan täydellisesti kuvattua blogiin. Ihana kuitenkin, että päivät alkaa pimenemään, eiköhän siis nyt saaada taas tähän blogiin parempia kuvia aikaiseksi, kun ei tarvitse sisällä temppuilla valojen kanssa yrittäen saada parasta mahdollista tulosta. 


Huomasimpa myös pihalla, että näähän mätsää aika täydellisesti mun takkiini! Huippua! Tää siis ihan vahinkosattuma, kuten myös se, että nämä mätsäävät toisiin uusiin silmälaseihini. Mähän kun en tosta pinkistä väristä sitten ollenkaan pidä ;D


Tällä kertaa postaus jää nyt vähän tyngäksi, kun pitää alkaa jääkiekkoa katselemaan ja sitten Plevnalle BSB dokkaria katsomaan! Huikeeta!

Loppuun kuitenkin vielä kynsilakat, mitä tuli käytettyä

O.P.I Päällys- ja aluslakka
Lumene-Blooming Summer Kukkameri (peukalo ja etusormi)
China Glaze - Purple Panic (Keskisormi ja pikkurilli)
Gina Tricot - Fairy Floss (Keskisormi ja pikkurilli)
Gina Tricot - Black (nimetön)

2 kommenttia:

  1. Näinkin kuvan sun uusista laseista instagramissa ja facessa. Ne sopii sulle tosi hyvin! :)
    Tässä lakkauksessa on ihanat värit, en vieläkään ole päässyt yli pinkki-innostani :D :D
    Laitoin muuten sekä sulle että Tontulle tuon nyt blogeissa kiertävän Liebster awardin. Kysymykset löytyvät täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    ps. nyt olen ihan oikeinkirjoitusnatsi, mutta tarkoitit varmaan että päivät alkavat pitenemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, mäkin kyllä tykkään niistä! :) Mä kanssa rakastan pinkkiä yli kaiken vaikka sitä tuleekin nykyään harvemmin käytettyä :)

      Ja oi ihanaa! Kiitos paljon tuosta Liebster awardista! :)

      Ohhhohhh... Sitä oonkin kyllä tarkoittanut :D

      Poista