keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ihan näin aluksi, olen tosi pahoillani hiljaisuudesta ja postausten vähäisyydestä! Edelleenkin jatkuu tämä kausi, ettei kynsienlaitto niin kamalasti innosta mitä haluaisin :( Tänään tuli kuitenkin ebayn pakettia ja tipit, joten jos pääsisi vaikka laittelemaan kynsiä taas kunnolla kuntoon :)

Tässä kuitenkin vähän aikaa sitten olleet kynteni mitä rakastin, jos lakkaus ei olisi kulunut pois, niin nuo olisivat varmastikin vieläkin kynsissäni :D

Tuo kuva nyt ei kamalasti anna oikeutta lakkaukselle, koska kynteni/kynsinauhani ovat kyllä kamalassa kunnossa, mutta luonnossa tuo lakkaus näytti siedettävämmältä ja tykkäsin tuosta kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi paljon. Aluslakkana on Orlya ja pinkki on Nail Polish by H&M: City Pink. Tykkään ihan kamalasti tuosta lakasta, kuivuu ja peittää suhteellisen hyvin. Ainut miinuspuoli on sudin pienuus, on sen verran pieni, että on työ saada helposti lakka levitettyä koko kynnelle vaikkakaan itselläni ei nyt niin kauhean leveät tai pitkät kynnet ole. Laatta on Konadin m73 ja valkoinen on Wet 'n' Wildin French White Créme.

Ja sitten vielä lisää pinkkiä ja ensimmäistä kertaa koristeluteippien kokeilua ja tietenkin pinkille lakalle :D



 Käytetyt lakat olivat siis Color Clubin Poptastic, alla Orlyn aluslakkaa ja päällä (kummassakin lakkauksessa) Sally Hansen Insta-Dritä



Ja yläpuolella sisällä ilman salamaa kuvattu ja alhaalla päivänvalossa salamalla, kun tuo kameraiseni ei suostu kuvaamaan kunnolla ilman salamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti