tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tilausta tilausta

Iiihh!! Ebayn tilaukset lähtivät tulemaan. Ensimmäisetkään tilaukset eivät ihan vielä ole selvinneet kotiovelle asti, mutta eiköhän ne tällä viikolla postiluukusta tupsahda. Nyt lähti kuitenkin vielä ehkäpä kivempi tilaus tulemaan tai ainakin melkein.

Kohta siis pitäisi seuraavanlaisten esineiden tupsahtaa postilaatikosta sisään:


Ja tällä kertaa tilaukseen lähti seuraavanlaista tavaraa (lisää tilauksia olen ihan varmasti läpipäivinä vielä tekemässä :3)


Ja pyytelen heti anteeksi kaunista kuvanmuokkausjälkeäni, en jaksanut kamalasti alkaa panostamaan näihin. Pääasia että pointti tulee selville, eikös niin?
 Eli tosiaan Sinalta lähti muutama tuote tulemaan tännepäin, sekä kynsiliimaa kasapäin, koska omat alkaa oleen loppu ja siskon kanssa todettiin toi tosi hyväksi kynsiliimaksi, ainakin itselläni pysyivät kynnet 3viikkoa ilman lähtemistä kun taas toisella liimalla ei pysynyt edes viikkoakaan. Lisäksi pääsin vihdoista viimein tilaamaan himoitsemani koristeluteippiä. Olen kauan jo mieleni perukoilla toivonut että saisin rahaa ja nämä tilattua ja vihdoinkin sain! Ja näihin neljään tilaukseen meni euroissa suunnilleen 9e, eli ei paha hinta.

Nyt sitten kyttäämään postilaatikkoa ja odottelemaan näiden saapumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti