sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Yksi unohtunut maininta ja kynsilakka

Ihan aluksi haluan itsekin toivottaa Svitiksen tervetulleeksi auttamaan tässä blogin pidossa! Oon jo pitkään miettinyt että haluisin jonkun kaveriksi pitämään tätä ja löysinpä samantien täydellisen kaverin auttamaan :)

Unohdin edellisestä postauksestani vielä sen, että tällä viikolla kilahti myös My Dream Nailsin blogikirppikseltä tulleet kaksi nail art lakkaa sekä Nubarin lakka. Ja niitä olikin sitten pakko kaikkia yhdessä heti päästä kokeilemaan ja tulos oli sittten tämä:


Alla on käytetty Orlyn aluslakkaa, päällä Nubarin Pinkish Blend joka näyttää kynnellä paljon nätimmältä kuin pullossa. Sain vihdoinkin ostettua kunnon tuommoisen neutraalin lakan mikä on tosi nätti yksisteenkin kynnellä. Aluksi suunnitelmissani oli siis jättää kynnet vain tuohon Nubarin lakkaa ja laittaa päällyslakkaa päälle, mutta sitten halusin vielä kokeilla noita nail artteja jotka ovat siis vaaleanpunainen ja sininen. Olen liian jaksa mennäkseni kynsilakkahyllylleni, joten en muista merkkiä. Päälle vielä laitoin todella ohuen kerroksen Flormarin U27 antamaan pientä kiiltoa. Siihen sitten Sally Hansenin pikakuivattajaa päälle. Itse kyllä tykkäsin pelkästä tuosta Nubarin lakasta yksikseen kynnellä, mutta minkäs voit. Ehkä se on seuraava lakka joka pääsee yksin ilamn koristeluja kynnelle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti