maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ebayta part 2

Hupsista? Tuli taas tilattua Ebaysta kaikenlaista ^^ Tai no ei pelkästään ebaysta vaan myös Transdesignilta Tontun kanssa tilailimme kynsilakkoja ja luvassa muutama kooste mitä minullepäin on tulossa toivottavasti pian ^^

Ebaysta tuli tilattua kirkkaita strasseja hyrrässä ja jotka olivat vielä eri kokoisia. Sekä sitten myös kameraani uusi linssinsuojus, koska vanha on hukkunut. Ja ennen kuin kukaan alkaa valittamaan kuinka kameran linssinsuojusta ei voi hukata tai kamera hajoaa blaablaablaa, niin ihan hyvin tuo on toiminut ilman linssinsuojusta, mutta onhan se kivempi siinä suoja olla :)


Ja sitten TD:ltä tilaamani kynsilakat. Ihan ekaksi oli vaikea päätös mitkä lakat ottaisin Hunger Games -sarjasta. Olin pitkään himoinnut tuota Dress Me Uppia (ja jos en väärin muista niin se on ns. "Primin lakka" eli mitä se alkujaan nimettiin ja mistä suunnittelu on lähtenyt liikkeelle). Kauan punnitsin muutaman lakan välillä mutta toiseksi päätin tilata Macogany Magicin ("Peetan lakka"). Ehkä näitä vielä tulevaisuudessa tulen lisää tilaamaan :)
Sitten halusin myös jotain Neon-lakkaa mukaan ja ostoskoriin lopulta päätyi China Glazen Ride The Wawes. Myös kunnon punaista lakkaa etsin ja lopulta se minulle täydellinen valinta (ainakin kuvien perusteella) oli Color Clubin Seduction :)

Tässä kaikki nyt tältä illalta, huomenna yritän saada postausta siitä kynnenkovettajasta kunhan vain kynteni muistaisin kuvata :)

2 kommenttia:

  1. Haastoin teidät blogissamme gameofpolish.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Pitääkin heti vastailla haasteeseen! :)

      Poista