tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pieleen mennyt geelaus tippien kanssa

Eli tosiaan, tässä tuloksia vähän aika sitten hieman pieleen menneestä geelauksesta.

Tein noi geelit aika myöhään illalla joten silmät eivät olleet terävimmillään enkä tosiaankaan nähnyt noita epätasaisuuksia enää. Olin monta tuntia työstänyt noita tippejä ja saanut lopulta vain muutaman tipin kunnolla onnistumaan. Tätä Sally Hansen punaista lakkaa kyllä rakastan. Ostettiin äidille syntymäpäivälahjaksi. :)

Ja näin päin nähtävissä oleva epätasaisuus. Mulla muutenkin kynnet on semmoiset ettei geelit pysy kunnolla ja lähtee heti, teki ne geelit sitten kuka tahansa. Nyt on kuitenkin omat kynnet ihanan pitkät (yhtä katkennutta poikkeusta lukuunottamatta.)

Sitten vielä yksi lakkaus mistä pidin todella paljon, harmi vaan että se oli juurikin noilla kyseisillä geeleillä eikä kestänyt kauaa kun noi geelit jo putoilikin pois. Ehkä noi geelikynnet omiin kynsiin ei vaan oo mun juttu :)

Toi punainen mitä kynsinauhojen reunassa ja kynnellä muutenkin näkyy niin on tuota SH:n punaista lakkaa. Se oli sitten löytänyt tiensä geelien alle eikä lähtenyt millään. Ja unohdin aluksi nämä lakat kuvata joten siksi ne ovat kerenneet jo vähän rapistua, mutta oli kuitenkin pakko esitellä nämäkin täällä.

Lakat joita käytin:
Orlyn aluslakka
Flormarin N006
Delian nail art lakat
Sally Hansen Insta-Dri



Mites teillä muilla? Huonoja kokemuksia geeleistä (niin itselaitetuista kuin muidenkin teille laittamista)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti