tiistai 17. heinäkuuta 2012

Red and White


Pakko sanoa, että omaa silmääni viehättää oikeasti todella paljon punaisen ja valkoisen yhdistelmä, varsinkin kynsillä. Tällä kertaa tuli raidoitettua valkoista ja punaista ja ite tykkäsin tosi paljon näistä kynsistä. Ainut vain, että taisin laittaa päällyslakan hieman liian aikaisin koska kuten huomaa, niin osa noista viivoista on levinnyt.


Ja lakkoja, joita tuli käytettyä:
Sally Hansen kynenkovettaja
OPI Alpine Snow
Sally Hansen Right Said Red
Delia Nail Art punainen ja valkoinen
Sally Hansen Insta-Dri

Eli aika paljon tuli tässä lakkauksessa Sally Hansenia käytettyä! Itse ainakin tykkään kyseisestä merkistä tosi paljon, varsinkin tuosta kynnenkovettajasta ja pikakuivattajasta :) Mitäs te olette mieltä Sally Hansenista?

4 kommenttia:

  1. Kannattaisi opetella siistimiään kunsinauhat ja sormet ja lakkaukset näyttää paremmalta hiukan pidemmissä kynsissä... älä vedä hernettä nenään mutta kun katoin sun kuvii meinasin pudota tuolilta ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai olet huomannut että tällä blogilla on kaksi kirjoittajaa? Itse henkilökohtaisesti siistin sormet sekä kynsinauhat ennenkuin kuvaan kynnet. Muutamaan omaan kuvaani on jäänyt sotkuiset kynsinauhat mistä olen sittne tekstissä maininnut. Itselläni myöskin on kohtuullisen normaalipituiset ellei välillä jopa pitkähköt kynnet. :)

      Ja kommenttia olisi kiva saada omalla nimimerkillä, voisi vastata asiaan henkilökohtaisemmin, varsinkin kun antaa kritiikkiä :) Itse ainakin kirjoitan omalla nimimerkillä vaikka anaisinkin negatiivista palautetta jonkun blogille, siinä blogin pitäjä pystyy parantamaan asiassa ehkä jopa paremmin kun tietää kuka sen on kirjoittanut ja pystyy suoraan ottaa minuun yhteyttä jos haluaa tarkentaa asiaa tai kysyä lisää.

      Poista
  2. Anteeksi tuosta kommentista tarkotin tuolla tuolilta putoamisella oikeasti sitä että teet tosi hienoja kynsiä mutta niitä ei ole huoliteltu ja huomasinkin että olit itse asiasta sanonut joten olen todella pahoillani ilkeästä kommentista :( toivottavasti et ottanut pahasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdinkin aikaisemmin vastata sulle! :D Mutta siis kommenttisi ei ollut ilkeä, vaan juurikin kritisoiva ja siitä oppii :) Ja kiva kuitenkin kuulla että tykkäät kynsistäni ja itse ainakin nyt muistan paremmin putsata kynsinauhat ennen kuvaamista ja olen oikeastaan nyt enemmän alkanut pitämään huolta paremmin kynsistäni ja kynsinauhoistani :)

      Poista