sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Vanhaa tapettia


Rakastin näitä lakkauksia kynsilläni. Tosi yksinkertaiset ja aikas neutraalin väriset, juuri täydelliset minun silmääni. Ensimmäisenä itselleni mieleeni näistä tuli jokin vanhanaikainen tapetti, ehkäpä juuri tuon värivalinnan takia.


Nyt myös toista kertaa ikinä tämän blogin historiassa minä muokkasin kuviani. En paljoa, haluan että ne näyttävät mahdollisimman samanlaisilta kuin kynsissä, mutta näistä nyt lähinnä muokkailin vain kontrastia :) Ja olen tosi tosi tosi pahoillani kamalista kynsinauhoistani! Ikinä aikaisemmin mulla ei oikeastaan ole ollut kynsinauhojen kanssa ongelmia, mutta nyt on! Ne on tosi kuivat ja ihan kamalan näköiset! Palkkapäivä on onneksi muutaman päivän kuluttua ja saan vihdoin ostaa jotain noille kynsinauhoille. Kenelläkään hyviä vinkkejä mitä kannattaisi ostaa?

Tästä viimeisestä kuvasta huomaa ehkä parhaiten tuon kuvion ja sillä käytinkin tässä kontrastia hieman ronskimmalla kädellä kuin muissa :)

Lakkoina tuli siis käytettyä
Orlyn aluslakka
China Glaze Dress Me Up (Hunger Games -lakka ja ihan lemppari tällä hetkellä!!)
Kuviot tehty China Glazen Mahogany Magicilla (Hunger Games -lakka myös!)
Sally Hansen Insta Dri

+Konadin laatta m71

2 kommenttia:

  1. Kivat, tykkään tosta kuviosta kovasti!

    Mullakin oli ongelmia kynsinauhojen kanssa, joten päädyin koittamaan OPI Avoplex kynsinauhan kuorintavoidetta, jotta Sonne mainosti blogissaan. Ekalla kerralla jouduin myös leikkaamaan kynsinauhoja että sain ne siistiksi ja tuntui myös kuivattavan aika paljon, mutta tokan kerralla riitti pelkkä kuorinta ja kuivuudestakin pääsi eroon vähän enemmällä öljyämisellä. Kuorinnan lisäksi käytän Mavalan kynsinauhaöljytussia ja joskus myös liottelen käsiäni ihan normi oliiviöljyssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Aluks kun ostin ton laatan Virosta, niin en oikein tiennyt mihin tota kyseistä kuvioo oikein vois käyttää, mutta näillä lakoilla se sopii kuin nenä päähän :)

      Täytyy noita kokeilla ja tilata! Oon pitkään miettinyt kanssa tota MAvalan kynsinauhaöljytussia joten se tulee nyt viimeistään ostetuksi ja samoin ostoslistalle menee ehdottomasti toi OPI Avoplex! Ja enkä oo ennen kuullut että käsiä vois lillutella oliiviöljyssä! (enpä kyllä kauheasti ole perehtynyt käsien hoitoon..) Täytyy siis sitäkin kokeilla! Kiitti tosi paljon vinkeistä, taidan kokeilla kyllä ehdottomasti noita kaikkia :)

      Poista