maanantai 2. heinäkuuta 2012

Vanhoja kynsiä

Pahoittelen taas kerran omaa hiljaisuuttani, mutta olin isälläni muutaman yön ja kaikki kuvathan on tietenkin tällä koneella eikä uusia kynsiäkään oikeastaan tullut tehtyä.
Nyt kuitenkin vähän vanhempiin kynsiin:



Kävin vanhoja kuviani läpi toisen blogini takia ja huomasin muutamat kynnet mitä en syystä tai toisesta ole postannut. Pahoittelen tuota sottaisuutta, näköjään on vesimarmoroinnin jälkeen jäänyt sotkua sormiin mitä en syystä tai toisesta ole ymmärtänyt putsata.





En yhtään muista mitä lakkoja tuossa olen käyttänyt, mutta kuitenkin tehty ranskis vesimarmoroinnilla ja laitettu pinkit strassit :)


Kohta tulee Kynnenkovettajan testausta part 2 postaus, kunhan muistaisin kuvailla kynnet. Nimittäin ainakin omasta mielestäni tuo Sally Hansen kynnenkovettaja on toiminut vaikka olenkin ihan hitusen ollut skeptinen sen kanssa. Ei ole oikeastaan enää liuskotusta ja kynnet on kivasti kasvanut sekä vahvistuneet :) Tätä tulen ihan ehdottomasti jatkossakin käyttämään aluslakkana ja kynnenkovettajana :) On vaihteeksi kiva että omat kynnet ovat vahvat ja hyvinvoivat, kun ilman kynnenkovettajaa sitä ne eivät ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti