torstai 11. joulukuuta 2014

Luukku 11.



Tämän luukun aihe poikkeaa aivan täysin muista luukun aiheistaan päivämääränsä vuoksi.

R.I.P Niiskuneiti 28.4.2011-11.12.2013



Tämä pieni ihanainen on nyt vuoden päivät sitä kuuluisaa ikuista unta. Ikävä on todella kova ja suru on aina välillä läsnä. Mun oli tosi vaikea luopua kissastani, sillä se oli vielä pieni, melkein pentuikäinen ja luulin että mulla olisi ollut sen kanssa monta monta vuotta jäljellä. Tämä kuitenkin opetti minulle, että elämässä ei saa ottaa mitään itsestäänselvyytenä, koskaan et tiedä mitä huomenna tai jo seuraavan tunnin aikana tapahtuu.
Muistakaan rakastaa lähimmäisiänne ja kohdella heitä hyvin. Muistakaa myös kertoa se. Muistakaa pitää itsestänne huolta ja laittakaa edes joskus itsenne etusijalle. Muistakaa kuitenkin myös huolehtia muista ja katsoa pienempien perään. Muistakaan, että toisen asioihin saa puuttua, varsinkin jos toinen on isoissa ongelmissa. Muistakaa, että te kaikki olette ihania. Joka ikinen.

Hyvää joulunodotusta vielä kaikille, palailen itse kirjoittamaan taas ylihuomenna ehkä vähän positiivisemmassa asiassa. Tämä kuitenkin muistutuksena kaikille, että jokainen meistä on yhtä tärkeä. Olit millainen vain.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti