keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Luukku 17.



Tänään luukkuun tulee minultakin kynsiä! Alun perin Tonttu sanoi, ettei tule kauheesti kynsiä postailemaan ja mun oli tarkoitus niitä sitten postailla. Noh, se meni nyt ihan toisin päin, Tonttu on paljon enemmän postaillut kynsiä, kuin minä. Mutta nyt joka tapauksessa saatte multakin vähän kynsipostausta!


Eli ensimmäistä kertaa maalasin kynnelleni pöllön! Olen aikaisemmin harjoitellut pöllön maalaamista harjoituskynsille, mikä tietenkin on paljon isompi kuin omat kynteni. Onnistuin kuitenkin ihan suhteellisen hyvin, ainakin sen tunnistaa pöllöksi. Toivottavasti.


Tässä nyt kuva vielä sisällä otettuna ilman salamaa. Eli kuva vähän sekainen ja sotkuinen, mutta ei se mitään. Itse tykkään näistä kynsistä tosi paljon. Yleensä en jaksa alkaa maalailemaan kynnelle mitään. Nyt kuitenkin oli semmoinen pöllöfiilis, että oli pakko maalata. Myös tuo toinen väri kynsilläni on aivan itseni värinen. Rakastan suhteellisen maanläheisiä ja "neutraaleja" värejä.


Kuten ehkä jo joku huomasi, jouduin viilaamaan kynteni lyhyeksi. Sain jo pari kynttä tökättyä jonnekin, minkä seurauksena ne tietenkin katkesi. Jaksoihan noi kynnet olla jo itselleni suhteellisen pitkän ajan pitkinä. Tosin osasyy katkeamiseen on se, etten ollut melkein kahteen viikkoon lakannut kynsiä. Ja koska kynsien päällä ei ollut mitään suojaamaan kolhauksilta, niin totta kai ne sitten ekasta törmäyksestä pamahti. Onneksi kuitenkin kummatkin kynnet katkesivat fiksusta kohtaa, eikä tarvinnut ihan kauhean lyhyiksi loppupeleissä muita lyhentää.

Ja näin loppuun vielä lakat mitä tuli käytettyä
-Eli nimettömässä ja peukalossa on käytössä Gina Tricotin Beauty Nailsin väri White
-Etusormessa, keskisormessa ja pikkurillissä on Flormarin (KoneHelsinki) väri JL06 Amaranth
-Ja tuttuun tapaan mulla on alus- ja päällyslakkana käytössä O.P.I


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti