sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Takaisin arkeen

Noniin, nyt pääsee meidänkin blogi joulukalenterin jäljiltä normaaleihin rutiineihinsa. Tosin hieman aktiivisempana. Itselleni ainakin tuli kamala kirjoitusvimmaa tuon joulukalenterin takia ja näin nyt pari päivää postausta kirjoittamatta on outo olo. Tämähän on vain kuitenkin hyvä asia, sillä sehän tarkoittaa, että saadaan lisää postauksia aikaiseksi!


 


Seuraavana muistutus meidän arvontaan, eli edellisestä postauksesta löytyy ja pääsee heti osallistumaan! On mahdollisuus saada jopa neljä arvontaa, joten käykääpä kurkkimassa, jos ette ole sitä vielä tehneet. Arvonnan palkinto pysyy edelleen yllärinä, sillä se ei ole vieläkään saapunut. Toivottavasti saapuu ennen arvonnan loppumispäivää, ja jos näin ei käy niin sitten mitä todennäköisemmin pidennetään arvontaa hieman. Onnea kuitenkin jo kaikille osallistuneille ja osallistumista suunnitteleville!

Josko nyt päästäisiin kuitenkin päivän aiheeseen, eli tämän hetkisiin kynsiini! Siitä ei ole kauaa, kun minulla oli tämmöinen samanlainen ranskis, mutta vain strasseilla koristettuna. Tykästyin kuitenkin sen yksinkertaisuuteen sen verran, että pakko oli toteuttaa uudelleen. Tällä kertaa tuolla upo-uudella GinaTricotin valkoisella kynsilakalla, mitä ei kyllä turhaan ole kehuttu!



Ja kuten kuvasta näkee, niin nämä kynnet on mahdollisimman yksinkertaiset ja siistit, kuitenkin pienellä twistillä höystettyä. Itse tykkään varioida paljon perus ranskalaisia manikyyrejä ja viihdynkin paljon enemmän tämmöisissä v-muotoisissa marikyyreissä, kuin suorissa. Ja noh, ehkä siihen myös vaikuttaa se, että v-muoto on suhteessa helpompi (ainakin minulle) saada siistiksi kuin normaali suora manikyyri.



Valkoiset kärjet on tosiaan tehty sillä kuuluisalla Gina Tricotin valkoisella kynsilakalla. Pitkään tätä hehkutettiin (ja hehkutetaan edelleenkin), ennen kuin suostuin kokeilemaan. En uskonut, että tämäkään valkoinen voi olla hyvä, kun ei monen muunkaan merkin valkoinen ole. Väärässähän minä olin. Levittyy nätisti, on sopivan ohkaista, peittää täydellisesti kolmella kerroksella. Ja suti on täydellinen omille kynsilleni. Enempää en oikeastaan voi valkoiselta kynsilakalta pyytää. Tosin, kestävyyttä. Nyt kahden päivän jälkeen valkoiset lakat alkaa rapisemaan pois, mutta koska sen saman tekee moni muukin lakka, niin en anna sen pilata sitä iloa, että olen vihdoin löytänyt lähes täydellisen valkoisen kynsilakan.



Ja näin loppuun vielä tuttuun tapaan  käytetyt kynsilakat:
O.P.I alus- ja päällyslakka
Gina Tricot - White
Kiss:in hopea nail art lakka.

Ja vielä loppuun pikainen kysymys, johon toivottavasti joku vastaa. Eli siis ajattelin taas kerran lähteä muokkailemaanblogin ulkoasua ja banneria joten haluaisinkin kysyä teiltä, että mitä värimaailmaa haluaisitte nähdä? Minkä värin tämä meidän blogi tuo teille mieleen?

2 kommenttia:

  1. Mulla on ranskiksen kanssa ihan toistepäin :D en saa tuota v:n muotoista rajaa ikinä onnistumaan kun se menee aina toiselle puolelle kallistuvaksi....
    Värimaailma voisi olla sellainen iloinen ja värikäs. Kyykkyhyppyjä nimestä tulee mieleen kirkkaat ja selkeät sävyt :)

    VastaaPoista
  2. Hassua miten se on riippuu niin ihmisestä kuinka noita onnistuu tekemään. Tosin mullakin alkaa aika helposti kallistuun aina jommalle kummalle puolelle :D
    Ja kiitos värimielipiteestä, itellä kun ei oo vielä mitään kauheen selkeetä visioo niin tosi kiva kuulla muiden mielipiteitä. Tarkoitus olis kuitenkin lähtee värikkäämpään maailmaan, kuin mitä tää on nyt :)

    VastaaPoista