perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19.



Ajattelin jatkaa tällä itseni esittelyn linjalla ja kertoa teille asioita, mistä minä pidän. Ajattelin laittaa näitä kategorioittain ja jokaisesta kategoriasta kertoa kolme asiaa mistä pidän ja miksi. Eli tällainen astetta kevyempi joulukalenterin luukku tänään! Kannattaa kuitenkin jäädä kuulolle ja muistaa tulla viimeistään edes jouluaattona kurkkailemaan, silloin saattaapi olla teillekin jotain pientä kivaa ylläriä tiedossa.

Top 3 TV-sarjat

Eli ajattelin näin ihan ekana ottaa Tontusta mallia ja käydä tv-sarjat läpi. Eli mitkä mahtaisivatkaan olla en minun lempparitelevisiosarjat. No, niitä ei minun ole ainakaan vaikea keksiä!

1. Teho-osasto

Olen aivan hirveä teho-osasto -fani! Katsoin sitä silmä kovana, kun se vielä tuli telkkarista ja katson edelleen. Nyt olenkin pitkän aikaa katsonut kaikkia kausia läpi, mutta koska sitä ei löydy esimerkiksi Netflixistä niin läpikatsominen on ollut jokseenkin hidasta. Olen kuitenkin aina pitänyt erilaisista "lääkärisarjoista", mutta tämä vie edelleen ykköspaikan omalta listaltani! Pidän tosi paljon Teho-osaston hahmoista ja siitä, kuinka heidän yksityiselämänsä ei ole niin tiiviisti esillä joka asiassa, kuin monessa muussa televisiosarjassa. Ja hahmoista oma lempparini on aivan ehdottomasti Abby!

2. Greyn anatomia

Tämä melkein yltää tuonne ykkössijalle, ei aivan kuitenkaan! Vaikka Greyn anatomia onkin lääkärisarja, niin se on idealtaan ja toteutukseltaan aivan erilainen kuin Teho-osasto. Ja se onkin ehkä yksi syy, miksi siitä pidän. En pidä ohjelmista, jotka liikaa kopioivat muita, vaan keksivät oman uniikin idean ja lähtevät sitä kautta sarjaa totteuttamaan. Greyn anatomiassa taitaa tällä hetkellä pyöriä jo 11. kausi eikä loppua näy. Saa nähdä monta kautta loppujen lopuksi Greyn anatomiaakin tehdään. Ja vielä näin selostuksen loppuun, oma ehdoton lempparini sarjasta on Lexie Grey.

3. Pretty Little Liars

Top 3:n viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on Pretty Little Liars. Rakastan tätä ohjelmaa. Joka jakso on pakko katsoa, ettei jää juonesta taakse. Joka jaksossa paljastuu aina jotain, mikä vaikuttaa juonen kulkuun. Ja jos ei sitä sillä hetkellä tajua, niin jossan vaiheessa huomaa, kuinka paljon vanhoissa jaksoissa on kerrottu vihjeitä. Olen nyt itse katosmassa sarjaa kolmatta kertaa läpi ja taas kerran joka katselukerralla löytää jotain uutta ja jotain vihjeitä mitä on jaksoihin piilotetttu, mutta sitä ei todellakaan ole tajunnut vielä siinä vaiheessa. Ja tästäkin ajattelin kertoa lempihahmoni, joka siis on Aria!

Top 3 asiaa urheilusta

Kun mut näkee, niin ei välttämättä tajua, kuinka iso urheilufani olen. Tosin no, seuraan aktiivisesti vain yhtä lajia, mutta mitäpä se haittaa. Nyt kutienkin kolme asiaa urheilusta, mistä pidän.

1. Jääkiekko

Kuten jo mainitsin, niin seuraan vain yhtä lajia aktiivisesti ja sehän on jääkiekko. Hurahdin jääkiekon ihmeelliseen maailmaan vuonna 2011, kun Suomi voitti maailmanmestaruuden. Se tunne oli aivan mieletön, kun tuhannet ihmiset kokoontuivat Tampereen keskustorille laulamaan Poika saunoota ja odottamaan kultaleijonia lavalle! Aivan mieletöntä. Omasta blogistani löytää kokonaisen postauksen, mikä on omistettu jääkiekolle, joten en ala sitä enää sen tarkemmin kertoa. Kerrottakoon, kuitenkin, että seuraan aktiivisesti SM-liigaa ja NHL:stä seurailen lähinnä Minnesota Wildin pelejä.

2. Tappara

Liityen jo äskeiseen, eli lempijääkiekkoseurani on ehdottomasti Tappara! Tietenkin tamperelaisena on pakko päättää Ilveksen ja Tapparan välillä ja koska äitini on kannustanut Tapparaa, niin samahan minun on pitänyt tehdä. Meillä kotona siis isä ja pikkuveljeni kannustaa Ilvestä ja minä äitini kanssa Tapparaa. Pikkusiskoani ei jääkiekko kiinnosta ollenkaan,joten hän ei ota oikeastaan kantaa asiaan. Omassa rinnassani kuitenkin sykkii sinioranssi kirvessydän ja se ei lähde sieltä, ei sitten kulumallakaan.

3. Pekka Jormakka

Kukaan minut tunteva ei ylläty tästä. Yksinkertaisesti Pekka Jormakkahan on siis lempipelaajani. Asiaa en osaa sen kummemmin perustella, näin vain sen nyt on. Sain vihdoista viimein aikaiseksi tilattua itselleni Tappara-Shopista Pekka Jormakan nimellä ja numerolla varustetun pelipaidan, eli sitä sitten odotellessa!

Top 3 bändiä

Kukaan minua vähääkään tunteva tietää, kuika paljon rakastan poikabändejä. ELi tässä tulee nyt listaus kolmesta lempibändistäni.

1. One Direction

Aivan ykkönen ehdottomasti. Rakastan heidän musiikkiaan ja muuntautumiskykyään. Heiltä on nyt ilmestynyt neljä levyä, joista jokainen on toistaan parempi. He osaavat myös laulaa, ja pirun hyvin myöskin osaavat. En usko ikinä kyllästyväni tähän bändiin, varsinkaan jos he jatkavat nykyisellä syötöllä levyjen tekemistä!

2. Backstreet Boys

Yläasteelta asti olen tätä bändiä kuunnellut, eli suhteellisen monta vuotta. Heidän musiikkinsa ei koskaan vanhene ja niitä vanhempiakin hittejä jaksaa kuunnella aina uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. EIkä sillä, vaikka Bäkkäreiden kultaiset päivät ovat takanapäin, niin laulutaito ja esiintymistaito on heillä edelleenkin täysin hallussa! Viimeksi viime keväänä oltiin ystäväni kanssa katsomassa kyseistä bändiä ja ai että kuinka mahtava keikka se olikaan.

3. Little Mix

Ainut tyttöbändi, mitä kuuntelen. Tähän tutustuin One Directionin kautta ja rakastuin. Tällä hetkellä kun markkinoilla ei kauheasti menestyviä tyttöbändejä ole. Vielä Suomessa Little Mixistä ei kauheasti ole kuultu, mutta muualla maailmassa kyllä ollaan! Eli jos et vielä tähän päivään mennessä ole tähän päivään mennessä tätä kuunnellut, niin nyt on jo korkea aika. He ovat myös yksi muunttumiskykyisimmistä bändeistä mitä tiedä, anna melkein mikä genre tahansa laulettavaksi, niin nämä tytöt osaavat vetää sen aivan nappiin.



Siinä olivat nyt nämä tällä kertaa! Eli kolme tärkeää asiaa elämästäni (jos nyt perhettä ja ystäviä ja muita vastaavia ei lasketa) teeveesarjat,jääkiekko ja musiikki. Minä taidan tästä nyt lähteä Greyn Anatomian pariin ja sen jälkeen sitten töihin. Oikein ihaana loppupäivää kaikille ja ajatelkaa, enää viisi yötä jouluun on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti