tiistai 9. joulukuuta 2014

Luukku 9.



Mä oon selkeesti mestari kirjoittamaan näitä luukkuja myöhässä. Mutta hei, parempi myöhään kuin milloinkaan!
Tänään luukun aiheena on kuitenkin jälleen kerran yhdet jouluiset kynnet. Nämä tuli tehtyä Jo parisen viikkoa sitten ja ajattelin tässä joulun alla ne postata. Eli toisin sanoen, mainio aihe joulukalenteriin!

Punaisella linjalla jatketaan! Mikä olisikaan parempi jouluinen väri kuin punainen? Eipä varmaan mikään. Tällä kertaa halusin tehdä jotain nopeempaa ja hieman yksinkertaisempaa ja ei ehkä niin ns. näyttävää, joten päädyin tekemään punaiselle pohjalle kultaisen liukuvärjäyksen.
Loppujen lopuksi tuo kultainen ei ihan kauheasti näkynyt, mikä minulle sopi oikein hyvin. Eli siis kaikkea muuta kuin peittävä kultainen. Se näkyi ja kimalsi omaan makuuni sieltä juuri sopivasti kuitenkin!

Nämä loput kuvat onkin sitten otettu sisällä heti lakkaamisen jälkeen. Tuo ensimmäinen kuva on otettu siis seuraavana aamuna pihalla. Ja poikkeuksellisesti (yritän kylläkin jatkossa välttää) kaikki kuvat on otettu kännykällä. Voi kun vain saisin itseäni niskasta kiinni ja laitettua tuon järkkärin latauksee, helpottaisi elämää ja kuvia hieman. Tykkään sillä kuitenkin kuvata, se lataaminen on muka vaan liian vaikea projekti. Oikeastihan siinä nyt ei mitään monimutkaista ole, sitä vaan ei tule ikinä sopivana hetkenä laitettua lataukseen.
Tässä kuvassa näkyy ehkä parhaiten tuo liukuvärjäys ja se kuinka paljon sitä lakkaa on esimerkiksi kärjissä. Lakkaa on kyllä myös sivuillakin, mutta se vaan ei nyt kuvaan asti näy.Joka tapauksessa, itse pidin näistä, vaikka ne edelliset joulukynnet oli ehkä vielä vähän enemmän oman näköiset. Nämä pysy kuitenkin kynnellä yllättävän pitkään ilman mitään lakan lohkeilua tai kärkikulumista! Olin itseasiassa ihan supertyytyväinen tän lakan pysymiseen. Mulla kun kaikki lakat tuppaa kulumaan niin nopeasti. Joko osasin niin nätisti olla näiden lakkojen kanssa etten tökkinyt sormiani mihinkään, tai sitten nää vain jostain syystä oli tosi hyvä kombo mun alus- ja päällyslakan kanssa. Mene ja tiedä!

Loppuun sitten vielä käytetyt lakat:
Eli sekä alla, että päällä oli O.P.I:n lakat
Punainen on Wet'n'Wildin Red Red
Kultainen on O.P.I:n Oy-Another Polish Joke!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti