keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 24.



Arvonta!


Jee, nyt on siis meidän ensimmäisen arvonnan aika! Vaikka teitä lukijoita onkin vain muutama, niin halutaan päästä silti palkitsemaan jollain tapaa teitä tästä. Päätettiin siis kerätä kasaan pienen palkinnon (itse ostettu ja maksettu, mitään ei olla saatu lahjoituksena) ja antaa jollekin teistä pienen yllärin!

Valitettavasti osa palkinnosta on vielä matkalla, joten se olkoon salassa vielä hetken. Sen verran kuitenkin paljastan, että luvassa on kynsilakkaa, kynsienlaittovälineitä, käsienhoitotuotteita ja muuta kivaa. Eli voimme luvata, että kiva palkinto on tulossa!

Huom! Lue tarkasti, että pääset osallistumaan mahdollisimman monella arvalla!

Eli kuten jo arvata saattaa, niin arpoja on mahdollista saada useampi per nenä. Yhteensä NELJÄ. Eli neljä arpaa on jokaisen mahdollista saada, mikä tarkoittaa, että kaikkia neljää asiaa ei tietenkään ole pakko tehdä, mutta eiköhän se kannata korottaa omia voittomahdollisuuksiaan? Nyt kuitenkin asiaan, eli...
1. Saat YHDEN arvan, kun olet/liityt julkiseksi lukijaksemme (kerrothan nimimerkkisi ja mitä kautta luet meidän blogia) 
2.  Saat TOISEN arvan, jos jätät palautetta. Risuja tai ruusuja tai kumpiakin, me halutaan päästä kehittämään meidän blogia, joten kaikenlainen palaute on tervetullutta!
3. Saat KOLMANNEN arvan, jos mainostat tätä arvontaa omassa blogissasi, facebookissa, instagramissa, missä vain ja laitat meille linkin mainoksestasi.
4. Saat NELJÄNNEN arvan, jos käyt tykkäämässä blogimme instagramtilistä mikä on siis @kynsia_ja_kyykkyhyppyja ja kerrot tähän myös instagram-nimimerkkisi.

Eli tässä tuli siis tavat saada neljä arpaa. Jokaisesta kohdasta on siis mahdollista saada yksi arpa, ja tietenkään noita kaikkia kohtia ei ole pakko tehdä.:) Laitathan viestisi loppuun vielä määrän monta arpaa sait, jotta saamme helpommin ne sitten laskettua. 
Muistathan myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos olet voittanut arvonnassa. Jos et jostain syystä halua sähköpostiosoitettasi julkiseksi, niin mainitse siitä viestissäsi, silloin jätämme kommenttisi julkaisematta, mutta se on silti mukana arvonnassa! 
Aikaa osallistua arvontaan on 3.1 asti! 

Nyt kaikille tasapuolisesti arpaonnea!


11 kommenttia:

  1. Liityin juuri julkiseksi lukijaksi nimellä OonaV, seuraan bloggerin kautta. Koska vasta liityin, en osaa muuta palautetta antaa kuin iso plussa mieleenpainuvasta nimestä! Mainostin myös arvontaa omassa blogissani: http://oonav.blogspot.fi/p/arvontamainoksia.html sekä menen aivan juuri seuraamaan teitä instassa nimellä oonamusti.
    ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta ja paljon onnea arvontaan! :) Ja kiva tietää, että nimi jää mieleen!

      Poista
  3. Olen julkinen lukija nimimerkillä Outi bloggerin kautta. Sähköpostiosoite on outinkynnet@gmail.com

    Palautteena voisin sanoa, että olen tykännyt tästä joulukalenterista tosi paljon! Erityisesti tykkäsin siitä, että postauksia tuli niin usein. Onhan siitä tietysti aika paljon vaivaa sitten taas. Tykkään blogin ulkoasusta myös. Ainoa miinus mikä nyt nopeasti tulee mieleen on tuo tunnisteiden määrä. Helpostihan niillä löytää jotain haluamaansa, mutta niitä alkaa olla ehkä hieman liikaa. Lakkaustoiveena olisi maniswap teidän kahden kirjoittajan kesken :)

    Mainostan arvontaa facessa. En oiken osaa linkata sitä mainosta nyt tähän kun tein sen statuspäivityksenä, mutta tägäsin Rian siihen mainokseen eli sitä kautta pystytte sen tarkistamaan.

    Seuraan myös teidän blogin instagram-tiliä nimimerkillä xoxoxouti :)

    Yhteensä siis neljä arpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada palautetta! käydään varmaan Tontun kanssa yhdessä palaute jossain kohtaa läpi joten en ala siihen nyt ainakaan tarkemmin vastailemaan. :)
      Ja mainostus löydetty facesta :) Eli onnea siis sinullekin arvontaan! :)

      Poista
  4. uusi lukija bloggerin kautta nimimerkillä rose86
    kynsinauhatanssi@suomi24.fi
    mainos: https://www.facebook.com/kynsinauhatanssi/posts/859276924134724
    palaute: vasta löysin tänne eli kovin paljoa ei osaa palautetta antaa, mutta se mikä pisti silmään heti on liian iso määrä noita tunnisteita.
    instagramseuraajaksi liityin nimimerkillä rose869
    4 arpaa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitokset osallistumisesta ja onnea arvontaan! :)

    VastaaPoista
  6. Kaksi arpaa (lukija ja Insta -> Tanjus1234).
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Seuraan bloggerin kautta nimellä Anja Papinkivi, mutta tähän taitaa tulla Any eli siis yksi ja sama ihminen.
    Minusta taas on kivaa, että on paljon tunnisteita, löytää helposti jutut jotka kiinnostaa. :)
    Instassa seuraan nimellä AMPANJA
    Ja s-postini on anja@papinkivi.fi

    VastaaPoista
  8. Liityin seuraamaan (nimim. PS) blogia.

    Teistä kertovat esittely-sivut taitavat olla vähän vanhentuneet? Ehkä päivitys olisi paikallaan.

    Tykkään myös siitä, että on paljon tunnisteita, mutta ehkä niiden lukemista voisi helpottaa jakamalla niitä listoihin, esim. merkit, värit, koristelutyylit jne. omien otsikoiden alle.

    Parilla arvalla mukana, kiitos! backinreverieÄgmailÖcom

    VastaaPoista