keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Pinkkiä varastosta


Nyt vuorossa serkulleni tehdyt kynnet menneenä syksynä. Mulla ei oo mitään hajua, miksi en ole näitä kynsiä muistanut aikaisemmin julkaissut, sillä nämä on tosi kivat! Ite pinkin ystävänä tykästyin näihin. Tarpeeksi yksinkertaiset mun makuun, mutta kuitenkin tosi kivat.

Rakastan myös serkkuni kynsiä! Tässä kuvassa näkyy nyt tietenkin liian hyvin muutamat viilausmokat. Serkkuni kynnet on kuitenkin ihan superpaksut ja vapaakasvualue on täysin valkoinen, joten esimerkiksi ranskalainen manikyyri on helppo tehdä vaikka olisikin vähän ei-peittävämpi lakka kyseessä.
Alun perin näissä kynsissä oli tosiaan tarkoituksena laittaa kokopinkki kynnelle ja sitten koristella, mutta koska toi pinkki ei peitä kunnolla parilla kerroksella, niin päätettiin, että maalataan vaan vapaakasvualue tällä pinkillä eikä tarvii peittävään tulokseen kuin kaksi kerrosta!


Tässä kummatkin kädet yhtä aikaa. Jostain syystä kuva vääristää vähän tätä väriä, mutta toi pinkki on kynnellä lähempänä tota oikeenpuoleisinta kättä.Tämä tais olla ainut kuva, missä toi pinkki näky luonnollisen värisenä.

Ai, että mä haluaisin saada samat kynsigeenit kuin mitä serkkuni on saanut. Noh, aina ei tietenkään  voi saada kaikkea mitä haluaa. Tyydytään siis näihin mitä nyt on.

Loppuun vielä taas kerran tutusti kaikki käytetyt lakat:

-Alus- ja päällyslakkana oli käytössä tuttuun tapaan O.P.In lakat nimeltä Natural Nail Base Coat ja Rapid Dry Top Coat
-Pinkki ranskis on tehty O.P.I:n lakalla, nimeltä Purple Panic.
-Mustat rajaukset ranskiksiin on tehty Kiss:n mustalla nail art kynällä nimeltä Black
-Strassit on Ebaysta ostettuja värittömiä strasseja.

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!


Muistakaahan myös käydä osallistumassa arvontaan, jos ette sinne asti ole vielä päässeet! Palkinto on nyt kokonaisuudessaan saapunut ja yritetään saada mahdollisimman nopeasti kuvattua se ja pistettyä blogin puolelle. Menee kuitenkin vielä pari päivää, sillä ei olla nyt kaikkien palkintojen luona, joten osa on eri paikassa. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, toi on kyllä ihana! On vaan harmi kun ei niin kauheen helpolla peitä, mutta toi väri kyllä pelastaa kaikki. :)

      Poista