keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Luukku 3.


Näin vähän normiaikataulua myöhässä tulee siis kolmas kalenterin luukku! Alunperin oli tarkoituksena jo illalla kirjoittaa ja ajastaa luukku tälle aamulle, mutta päätinkin sitten mennä nukkumaan ja herätä tarpeeksi ajoissa kirjoittamaan. Noh, se heräämisosuus ei sitten ihan mennyt nappiin.

Joka tapauksessa tämän päivän joulukalenterissa on aiheena joulukalenterit mitä itse seuraan ja käyn availemassa! Varoituksen sanana, tässä tulee nyt pitkä litania erilaisia joulukalentereja mitä olen netistä löytänyt. Suosittelen siis ehdottomasti joko pistämään tämän postauksen talteen ja käydä aina kurkkimassa kaikki kalenterinluukut läpi tai sitten laittamaan kaikki itseään kiinnostavat kalenterit vaikkapa kirjanmerkkeihin talteen.

http://www2.aamulehti.fi/joulukalenteri/#

Ihan ensimmäisenä itse avaan aina Aamulehden joulukalenterin. En siis tarkoita heidän verkkosivuiltaan löytyää videokalenteria, vaan ihan tuommoista paperikalenteria mikä tuli minulle postista hieman ennen joulukuun alkua. Pointtina on siis availla luukkuja ja aamulehdestä tarkistaa osuuko joku päivän voitoista omalle kohdalleen. Toistaiseksi minua ei ainakaan vielä ole onnistanut, ehkä jossain vaiheessa! (ps. nämä joulukalenterikuvat laitan blogiin suoraan netin kautta, muuten olisi aivan hirveä lataileminen, eli jos joskus myöhemmin lueskelet näitä postauksia, niin älä ihmettele, jos kuvia puuttuu)

Harry Potter -fanien joulukalenteri
Tämä on jokavuotinen oma lempparini! HPfanien joulukalenteria olen käynyt kurkkimassa jo monta vuotta ja joka vuonna se on ollut odotuksen arvoinen! Ihania jouluisia, mutta myös potterhenkisiä, reseptejä, tarinoita, muutamia kilpailuja sun muuta. Tämä on siis ehdoto Harry Potter -fanin unelmakalenteri! Suosittelen ihan ehdottomasti kurkkaamista, jos on edes yhtään kiinnostunut kyseisestä kirjasarjasta!

Heidän sivuiltaan en valitettavasti kuvaa tähän saanut, mutta tässä kanssa yksi pitkään seuraamistani joulukalentereiseta! Paljon todella hyviä ja erilaisia tarjouksia päivittäin. En muista, että heillä olisi ollut mitään kisoja, mutta itsellä tuli ainakin viime vuonna yksi joululahja hankittua juurikin CDon.comin joulukalenterin kautta. Suosittelen siis todellakin katselemaan, koska osa alennuksista on huimia ja niitä kannattaa todellakin hyödyntää, vaikka ostaisikin vain itselleen.

http://www.suomalainen.com/
Suomalaisen kirjakaupan joulukalenterilla ei ole erillistä kalenterikuvaa, joten toinkin tähän sitten vain tuon kolmannen luukun kuva. Suomalaisella kirjakaupalla on myös paljon erilaisia ja mittavia alennuksia joulukalenterissa. Eli kaikki kirjojen ystävät, suosittelen tutustumaan. Itseäni kiinnostavia tarjouksia ei ole vielä tullut, mutta enköhän jossain vaiheessa pääse ainakin pohtimaan ostaisiko vaiko eikö ostaisi jotain hyödykettä hyvällä alennuksella. Kannattaa siis tätäkin kurkkia mikäli vähääkään kiinnostaa!

http://xmas.jysk.fi/

Tässä kalenterissa tulee mitä todennäköisesti olemaan jouluaattona kilpailu matkasta Tanskaan! Eli todellakin kannattaa seurata ja availla luukkuja sillä vannomaan en mene, siitä faktasta että se luukku olisi vasta jouluaattona! Ja muutenkin, joka päivä tällä kalenterilla on huimia kilpailuja. Pitää vain osata vastata oikein kysymykseen, mihin pitäisi pienen etsinnän avulla löytää vastaus heidän kotisivuiltaan. Eli toisin sanoen, käykäähän kurkkimassa joka päivä!

https://kirja.elisa.fi/
Eli seuraavana olisi siis vuorossa Elisan E-kirjojen joulukalenteri. Tähän mennessä on ollut tosi isoja alennuksia e-kirjojen hinnoissa. Ja kuten huomaa, niin mä tykkään lukea. Tähän mennessä melkein kaikki onkin jo käsittäneet jollain tapaa lukemista. Joka tapauksessa, jokaisen lukijafriikin kannattaat tätäkin kurkkailla, koska alennukset ovat taas mittavia. Toistaiseksi en ole löytänyt itseäni kiinnostavia kirjoja, mutta nyt kun mennään vasta kolmatta päivää niin ei voi kauheasti sanoa. Uskoisin siis löytäväni tästäkin joulukalenterista itseäni kiinnostavia luukkuja!

https://www.facebook.com/NekalanLoytoliiteri?sk=app_660958873961554
Kaikkien Tamperelaisten kannattaa tähän kalenteriin osallistua! Joka päivä joku kiva arvonta, jolla on yleensä vielä useampi kuin yksi voittaja! Eikä tarvitse osallistua kuin kerran niin on kaikkien luukkujen arvonnassa mukana! Eli ehdottomasti vastaamaan tohon lomakkeeseen ja osallistumaan! Tää ei ehkä ole kauhean kätevä ulkopaikkakuntalaisille, sillä kalenterin voitto tulee hakea itse Nekalan löytöliiteristä. Eli jos asut ihan kauhean kaukana, niin tämä taitaa olla vähän turha kalenteri.

MiNailsin joulukalenteri on virallisesti Faebookin puolella, mutta mennessään heidän nettisivuille (sinnekin tuo linkki ohjaa) ja menee aivan sivun alalaitaan, niin löytää facebookin päivitykset ja sieltä näkee kätevästi päivän tarjoukset. Eli tosiaan, tähän mennessä on joka päivä ollut jonkinnäköinen tarjous. Itse en ole vielä täältäkään hyödyntänyt tarjoutsta, mutta viimeistään siinä vaiheessa jos tulee laattoja tarjoukseen, niin saatanpä niitä hyödyntää! Tämä nyt on tämän listauksen ensimmäinen kynsiaiheinen (ja kohta niitä tulee roppakaupalla lisää) eli kannattaa kaikkien käydä kattomassa!

Oma henkilökohtainen kynsikalenterilemppari! Meinasin tässä jo tilailla laattoja alennuksella, mutta jätin ne kuitenkin, kun ei ihan täysin semmoisia laattoja löytynyt mitä itse varmasti käyttäisin. MiMaxilla on muutenkin hyvät tarjoukset ja surpernopea postitus ja ystävällinen asiakaspalvelu joten suosittelen tätä joulukalenteria käymään läpi! Ja vaikka ei kalenteritarjouksista mitään löydä, niin kannattaa silti seurailla, mitä muita tarjouksia siellä olisi. Aina yleensä löytää jotain!

Itse en ole aikaisemmin Lushin tuotteita käyttänyt, mutta hurjasti olen niistä kuullut hyvää. Toistaiseksi ainakin kalenterissa on ollut kaksi kilpailua ja yksi käyttövinkki tavaralle. Eli kannattaa ehdottomasti käydä aina kurkkimassa ja osallistumassa kilpailuun, jos vaikka onnetar osuisi omalle kohdalle ja voittaisi jotain kivaa ja pientä!

http://www.joulukalenterit.fi/kalenteri/savannin/
Tämän on nyt toinen vuosi, kun seurailen Savannin joulukalenteria. Savannin nettisivuilla on siis paljon erilaisia koruja yms. Toistaiseksi en ole täältä vielä itse tilannut mitään, mutta viime vuonna meinasin hyödyntää yhdenkalenteriluukun tarjouksen. En kuitenkaan saanut hyödynnettyä sitä mihinkään. Mutta jos minkäänlaiset korut kiinnostaa tai olisi joku jolle ostaisi korun niin tätä kalenteria kannattaa seurata. Paljon erilaisia aleja on ollut kalenterissa ja muistaakseni muutamaa kilpaulu/arvonta/giveaway taisi olla viime vuonna. 

http://www.isadora.com/fi/advent-calendar/

Toistaiseksi täältä on löytynyt pelkkiä arvontoja, eli jokaisen kosmetiikkafriikin unelma! Suosittelen siis todellakin kurkkailemaan tätä joka päivä ja käymään osallistumassa arvontoihin. Niihin ei tarvitse kuin perustella, miksi juuri sinun pitäisi saada arvottava tuote. Itse olen käyttänyt jonkin verran IsaDoran kynsilakkoja ja voin vain suositella. ELi jokainen, ketä vähänkin kyseinen merkki kiinnostaa, niin kannattaa käydä osallistumassa. 

Eli tuolta löytääkin sitten Nelly.comin jouluakalenterin. Siellä on toistaiseksi ollut paljon hyviä alennuksia monenlaisista tuotteista. Eilen mm. oli alennuksessa farkut! Kannattaa siis käydä kurkkimassa jos vaikka osuisi joku kiva alennus omalle kohdalle, mitä pääsisi hyödyntämään. Itselle nuo alennukset eivät ole vielä napanneet, mutta eiköhän sieltä tule vielä jotain omallekin kohdalle! Päiviä jouluaattoon kun on vielä jonkun verran jäljellä.

Tää on kanssa yksi omista lemppareista! Kicksillä on aina myynnissä tosi laadukkaita ja hyviä tuotteita. Joulukalenterissa on siis tulossa olemaan(olettaen siis) paljon kaikenlaisia alennuksia! Itse odotan varsinkin kynsiaiheisia alennuksia! Ja jos vähääkään houkuttava alennus osuu kohdalle niin aion mitä todennäköisemmin hyödyntää sen!

Täälläkni on todella paljon hyviä tarjouksia. Ja tämä kalenteri eroaa muista jo sillä, että kaikki alennustuotteet (poislukien jouluaaton alennusta) on jo näkyvillä. Eli voi jo etukäteen katsoa mitä kaikkea tuleman pitää ja käydä sitten niinä kiinnotavina päivinä napsimassa alennukset! Itse en ole vielä löytänyt kivaa alennusta, mutta en ole halunnutkaan kauhean tarkasti tuota vielä tutkailla, niin vähän sitä yllätystä ja jännitystä säilyy.

Tämän kalenterin takaa löytyy taas kerran paljon erilaisia alennuksia hyviin hintoihin! Eli kaikille kosmetiikasta kiinnostuneille, niin kannattaa tämäkin päivittäin todellakin käydä kurkkailemassa! Toistaiseksi ei täälläkään itselleni kiinniotettavia tarjouksia ole löytynyt, mutta eiköhän niitäkin tule!

Tämä on kanssa facebookissa oleva kalenteri! Eli tarvitsee liittyä faceen nähdäkseen tämän (ellei tietenkin ole jo facebookissa!) Joka päivä täällä on nyt ollut erilaisia alennuksia. Itse en taaskaan ole päässyt niitä hyödyntöämään, mutta saa nähdä mitä tämän kalenterin tulevaisuus tuo tullessaan!


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä on Adlibriksen joulukalenteri! Täälläkin on tähän mennessä ollut varteenotettavia alennuksia mitä kannattaa käydä hyödyntämässä jos vain on itseään kiinnostava! Eli klikkailkaapas itsenne tuonne, jos kirjat kiinnostavat, joka päivä kun jotain tarjousta on tarjolla!

Huhhuh, olipas tämä projekti! Enpä tajunnut, että tässä joulukalentereiden lyhyehkössä esittelyssä menisi aikaa. No mutta, muistakaapas tosiaan käydä availemassa itseänne vähääkään kiinnostavat kalenterit! Ja laittakaa kommenttiboksiin viestiä, mitä kalentereita itse seurailette vai seurailetteko samoja mitä minä! Ja saapi linkkailla minullekin päin niitä kalentereja, niin pääsen täydentemään kalenterivalikoimaani, :D Ja kommenttia saa ehdottomasti tästä meidänkin joulukalenterista pistää! Mikä hyvää ja mikä huonoa ja jos haluaa toivoa jotain tietynlaista postausta! Läheskään kaikkia luukkuja ei ole vielä suunniteltu loppuun asti, joten toiveille on tosi paljon varaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti